Rólunk és a BudoFight-ról

Gyerek Karate

Karate oktatás általános és középiskolás gyerekek részére. Karate kitartásra, küzdeni akarásra nevel, célunk, hogy a karate tanítása mellett az életre is felkészítsük a gyerekeket

Ovi Karate

Nem lehet elég korán kezdeni. Játékos karate oktatás, koordináció, készségfejlesztő órák. Felkészítjük a gyerekeket az iskolai karate oktatásra is.

Felnőtt Karate

Tradícionális karate oktatás felnőtteknek is. Ha mozogna, érdekli a japán harcművészet, életfelfogás, látásmód, jelentkezzen bátran.

Verseny Karate

Verseny karate oktatás WKF karate szabályrendszernek megfelelően. 2020-tól olimpiai sportág a karate. Egyesületünkben nagy hangsúlyt fektetünk a versenyzésre is.

Budo Fight Karate Klub

Egyesületünk célja, hogy az általános- és középiskolás korosztályba eső fiataloknak mozgási lehetőséget biztosítsunk egy olyan légkört teremtve, amiben a fiatalok otthon érezhetik magukat, hosszú távú barátságokat köthetnek, megtanulhatják a csapatszellemet és az egyéni munkát.

A harcművészet szellemisége felkészíti a gyerekeket a nagybetűs ÉLETRE, fegyelemre; a szabályok betartására tanít, magabiztosságra nevel.

Egyesületünk 3 helyszínen: a Halásztelki Általános Iskolában, Budafokon a Kolonics György Általános Iskolában és Csepelen a Móra Ferenc Általános Iskolában van jelen és foglalkozi gyerekekkel.

A 3 helyszínt egybeszámolva az egyesületnek 120 tagja van, ebből 11 fő amatőr versenyző. Versenyzőink már több éve egyre nagyobb sikereket élnek át a hazai és nemzetközi versenyeken is.

Kérjük, támogassa egyesületünket adója 1%-ával!
Budofight Karate Klub, Adószámunk: 18709072-1-43
Adószámunk megváltozott!

Karate Halásztelek

Hunyadi Mátyás Általános Iskola
2314 Halásztelek, Somogyi Béla u. 50.

Edzések:

Hétfő – Szerda – Péntek
17:00 – 19:00

Karate Budafok

Kolonics György Általános Iskola
1221 Budapest, Tompa u. 2-4.

Edzések:

Kedd – Csütörtök
17:00 – 19:00

Karate Csepel

Móra Ferenc Általános Iskola
1214 Budapest, Tejút u. 10.

Edzés:

Hétfő – Szerda
16:00 – 17:00

Budo Fight Karate Klub Halásztelek | Budafok | Csepel